İZMİR / BORNOVA - Şehit Musa Can İlkokulu

Etkinliklerimiz - Sosyal Kültürel Sportif Faaliyetler

Nis

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla tüm sınıflar arasında "Fiziksel Etkinlikler ve Oyun Şenliği" düzenlendi. Sınıflar arasında "Halat Çekme Yarışı, Çift Ayak Sıçrama Yarışı, Çember Yarışı, Bayrak Koşusu, Sandalye Kapma Oyunu" düzenlendi.

Ekm

Okulumuzda her sınıf düzeyinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları devam ediyor. Okulumuz 1-A Sınıfı, öğretmeni Derya YILMAZ'ın önderliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sınıf panosu ve sınıf süsleriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına hazırlandı. Öğrencilerimizin sınıfça bayrama hazırlık çalışmalarına okul müdürümüz Yasemin SERT de eşlik ediyor.

Ekm

Okulumuz Anasınıfı C şubesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Sonbahar ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" konulu çalışmaları ve resimleri ile hem öğrendiler hem de eğlendiler. Anasınıfı öğrencilerimizin sınıf içi öğrenme ve eğlenme coşkusuna okul müdürümüz Yasemin SERT de eşlik etti.